Connect with us

5ος Όμιλος

Στην κορυφή ο Ίερόθεος 2-1 τον Πανθηραϊκό

Published

on

Πολύ καλή απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι παρουσίασε ο Άγιος Ιερόθεος που νίκησε 2-1 τον Πανθηραϊκο  και πάτησε κορυφή έχοντας για «συγκάτοικους» Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχε ευκαιρίες να σκοράρει από νωρίς στο ματς με τους  Κράσι στο 7’και 38’, Νομικός στο 28’ και άνοιξε το σκορ στο 42’ με όμορφο σουτ του Τσαρκάνι (1-0).

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Νομικό στο 46’  και Μπριστογιάννη στο 72’ να μην σκοράρουν κάτι που έκανε ο Κομνηνός στο 85’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, σημειώνοντας το (2-0)

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία  όταν στην προβολή του Παληγεώργου ο Ρουμπής πρόλαβε και μάζεψε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος και σκόραραν στα χασομέρια του ματς με τον Σέιτι (2-1).

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδριανός με βοηθούς τους κ.κ Κακοφώνη και Οικονόμου

 

Άγιος Ιερόθεος (Σταυριανός): Ρουμπής, Σημάκος (77′ Μαδαμαδιώτης), Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Τσαρκάνι (80′ Μπαντής), Νταφλας, Κράσι, Βουτσιώτης (62′ Κομνηνός), Νομικός (55′ Μπριστογιάννης).

 

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χίσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Λούκας, Παληγεώργος (88′ Βαλαβανόπουλος), Παπασάββας, Κόντι, Ντούνιας, Περιάλης (71′ Νομικός), Κορέτα (59′ Σέιτι).