Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην κορυφή ο Αμπελακιακός 2-3 την Αστυπάλαια στον Κορυδαλλό

Published

on

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Αμπελακιακός που πέρασε νικηφόρα από τον Κορυδαλλό επικρατώντας με 2-3 της Αστυπάλαιας που παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας μόνο ήττες ( 0/5)

Οι Σαλαμίνιοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Χαραυγής την οποία θα υποδεχτούν στα Αμπελάκια αυτή την εβδομάδα. Μετά από ένα άγονο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απειλητικά στην επανάληψη και κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 με τέρματα των Κουπετώρη 48’ και Αλιάι 51’ ενώ είχαν και δοκάρι στο 57’ με τον Ζώτο.

Μέσα σε δυο λεπτά οι Κορυδαλλιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ των Μπουρογιαννόπουλου στο 66 ‘ και Ατματζίδη στο 67’ με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Τσεσμενόγλου . Κι ο Αμπελακιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουπετώρη στο 77’ , το εκτέλεσε ο Μιχαλάκης αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος που είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις. Λίγο αργότερα όμως (80’ ) ο Μιχαλάκης πήρε την …εκδίκηση του, αφού με πλασέ χάρισε τη νίκη στον Αμπελακιακό (2-3). Απαράδεκτη η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ : Παπαδόπουλος, Λοκόσης, Νικολόπουλος( 24’ λ.τρ.Ατματζίδης) Καλίδης, Μπουρογιαννόπουλος , Σκρέπι, Κουβάτσος, Σκαρτάδος, Τσεσμενόγλου, Τρίμπος ( 71΄Παναγάκος), Διονυσόπουλος( 52’ Τριανταφύλλου

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ Σταρένιος, Πέτσι, Μπούνταλης( 12’ λ.τρ. Αλιάι) Χαλούλος, Μπούτσης, Σγούρδας( 46’ λ.τρ,. Περράκης) Κουπετώρης, Κοκλιώτης( 58’ Φασουλής) Ιλάνογλου( 66’ Μιχαλάκης) Ζώτος, Αθανασίου( 66’ Μπαρμπέρης)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ