Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στην Κ12 της ΕΠΣΑ κατεβαίνει ο Ολυμπιακός Σεπολίων

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο νεοσύστατος Ολυμπιακός Σεπολίων…

Ολυμπιακός Σεπολίων:

Μετά από πρόσφατη έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. ο σύλλογος αποφάσισε μετά λύπης φέτος να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ ΕΠΣΑ στο αντρικό τμήμα αλλά μόνο στο τμήμα  Κ12. Τα υπόλοιπα τμήματα (Κ17, Κ14, Κ10, Κ8) θα αγωνιστούν σε τουρνουά που τελούν υπό την αιγίδα της ΕΠΣΑ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μελετώντας δυο σημαντικούς παράγοντες.

α. Αλλάζοντας Δ.Σ. τον Ιούλιο του 2022 αντρικό τμήμα δεν υπήρχε και ο σύλλογος μας συμμετείχε με πολλούς αθλητές στο δυναμικό του να είναι 14 χρόνων με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να παρουσιάσουμε φέτος.

β. Έχοντας πολύ καλή εξωγηπεδική παρουσία ως σύλλογος αυτό έφερε και άλλους αθλητές κοντά μας με αποτέλεσμα φέτος να έχουμε μεγάλη προσέλευση από την πρώτη προπόνηση κιόλας(32). Οι ώρες προπονήσεων που φαίνεται φέτος να παραχωρούνται είναι 4 στο μισό μικρό γήπεδο της Ακαδημιας Πλάτωνος εκ των οποίων οι 2 από αυτές είναι την ίδια μέρα. Καθώς είναι αδύνατον να προπονηθούν τόσοι αθλητές σ αυτό το μικρό χώρο και σε συνδυασμό μ όλα τα παραπάνω θεωρήσαμε σωστό να μην πιέσουμε το Δήμο ούτε τους άλλους συλλόγους ώστε να πάρουμε παραπάνω ώρες προπονητικές και να ετοιμάσουμε το αντρικο τμήμα δουλεύοντας φέτος με τους έφηβους ώστε του χρόνου η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ ΕΠΣΑ πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πιο σίγουροι ότι θα έχουμε λόγο να διεκδικήσουμε παραπάνω ώρες προπόνησης!