Connect with us

stoplekto

Στην Μάνδρα η “κούπα” με μαθηματικά…6-0 τον Ηρακλή με σούπερ Λελούδα

Published

on

Ο Μανδραϊκός επικράτησε 6-0 του Ηρακλής Ελευσίνας και κατέκτησε «μαθηματικά» τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΔΑ μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος , αναμένοντας φυσικά και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔΑ σχετικά με τα γεγονότα στην Γκορυτσά.

Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη είχε σε πολύ καλή μέρα τον Λελούδα που σημείωσε δυο τέρματα και μοίρασε αντίστοιχες ασιστ αλλά και τον νεαρό τερματοφύλακα Αριστείδη Τσαπουρνή κάτω από τα δοκάρια στην πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τα τέρματα σημείωσαν όπως αναφέραμε ο Λελούδας στο 11’ και 49’ Λογοθέτης Α. στο 21’ Πετσίτης στο 53’ και 55’ και ο Shthsi sto 65’ .(Δείτε video)

Διαιτητής ήταν ο  ο Μανούρας.

Μανδραϊκός: Τσαπουρνής, Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Φ., Παντίδος,Καλικαντής(56′ Γεωργιάδης), Γιουκαρής, Λελούδας(64′ Χαλκίδης), Γκαβζίδης(56′ Βούκα), Πετσίτης(56′ Shtisi), Πασαλίδης.

Ηρακλής Ελευσίνας: Πεπονής, Μαρινόπουλος, Pupu, Πουρής(85′ Παροτσίδης), Μυλούλης(66′ Παπασταματίου), Γκόρος, Τσακουρίδης(85′ Βόγγλης), Ζαχαριάδης(31′ λ.τρ. Γιοβάνοβιτς), Mucaj, Ζίου(85′ Γούτσιος), Μαγγανάς.