Connect with us

6ος Όμιλος

Στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό η Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Ανακοίνωση σχετικά με την (εξ αναβολής) αναμέτρηση  στην Μυτιλήνη εξέδωσε το ΔΣ της  Θύελλα Ραφήνας

Για την 6η αγωνιστική (εξ αναβολής) αγωνίζεται στις  27/11/2019 στις 14: 00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Πλωμαρίου Μυτιλήνης με τον Αιολικό Μυτιλήνης) στα πλαίσια του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνική, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή αφού καιγόμαστε για βαθμούς.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι διαιτητές του Συνδέσμου Αθηνών κ.κ. Στάμος Βασίλειος (διαιτητής), Λιαμπότης Μαρίνος και Μαραθωνίτης Μαρίνος (βοηθοί), με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Μαχαίρα Ιωάννη του συνδέσμου Χίου.

Στατιστικά αναφέρουμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης έχοντας 12 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, με απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες (7-6 τέρματα), ενώ ο Αιολικός βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς σε 8 αγώνες, με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (5-7 τέρματα).

Δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας κ. Νίκου Μεσολόγγη, οι τιμωρημένοι με 4 κίτρινες κάρτες Γεραγωτέλης Παναγιώτης και Σουλτανίδης Δημήτρης, ενώ η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και συνοδούς τον αντιπρόεδρο κ. Λουκάτο Σπύρο και τους γενικούς αρχηγούς κ.κ. Μυτιληναίο Χρήστο και Κώστα Χρήστο, θα αναχωρήσει με αεροπλάνο (αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση) στις 20:30 μμ, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο αύριο στις 22:00 μμ