Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στην παράταση η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας 2-0 τη Χαλκηδόνα

Published

on

Στην παράταση ο Σαρωνικός κατάφερε να κάμψει με 2-0 την αντίσταση της ψυχωμένης Χαλκηδόνας, η οποία στο 77′ συνέχισε το ματς με δέκα παίκτες.

Μετά από ένα “στείρο” 90λεπτο, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το ματς ματς στην παράταση. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, καθώς ο διαιτητής Μπαλαχούτης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ζαρκαδούλα Α..

Στην ημίωρη παράταση οι νησιώτες κατάφεραν να βρουν και με παίκτη παραπάνω δύο γκολ με τους Μητρόπουλο(96′) και Φεϊζούλα(101′).

Η Χαλκηδόνα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό Ιωαννίδη για την κατοχύρωση του πρώτου γκολ του Σαρωνικού, καθώς η υποστηρίζουν ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή μετά την πρόσκρουσή της και στα δύο δοκάρια.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακομήτρος Κ,, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Μελάς, Γκάρης (40’ Πιπίνης), Τσελάϊ (103’ Σαμπάνι), Πασχάλης (113’ Μενάγιας), Στακάϊ, Μητρόπουλος (103’ Μπακόμητρος Ν.), Καλλικαντής, Μαχμουτάϊ (86’ Γκαρής).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κρασσάς, Ζαρκαδούλας Α., Πνευματικός, Μπέλλιας, Μάνθος, Μαρούλης (75’ Γεωργίου), Λαλάι, Κούσιας, Αλέρης, Μανδαμαδιώτης (84’ Σπανογιάννης), Ζαρκαδούλας Λ. (103’ Νικολιάς)