Connect with us

slideshow

Στην παράταση η Καλλιθέα 4-2 την Μαγούλα

Αδικείται ο Αστέρας Μαγούλας απο το σκορ

Published

on

Ένας ψυχωμένος Αστέρας Μαγούλας πάλεψε στα ίσια επί 120 λεπτά απέναντι στην Καλλιθέα αλλά και στο διαιτητικό τρίο που είχε αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα. Τελικά η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση στην παράταση με 4-2 ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2.

Η Μαγούλα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό με γκολ οφσάιτ ενώ και στο τρίτο γκολ της Καλλιθέας είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ που δεν σφυρίχτηκε. Παρά την ήττα η Μαγούλα που έπαιξε και με παίκτη λιγότερο χειροκροτήθηκε απο τουσ φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 1′ ο Μαρουκάκης απο εμφανή θέση οφσάιντ πέτυχε το 0-1. Στην φάση του γκόλ διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα οι παίκτες του Αστέρα στον διαιτητή και τον βοηθό Νενεκούμη που ελέγχετε για την φάση. Στην συνέχεια ο Τσούπρος 31′ ΄με πλασέ μέσα απο την περιοχή και ασίστ του Μανίκα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51′ ο Μαρουκάκης έβγαλε την συρτή σέντρα απο τα αριστερά και ο Πλατέλλας πλάσαρε άουτ. Ενα λεπτό αργότερα βγήκε στην αντεπίθεση ο Μαρουκάκης αλλά ο Αγριμάκης σαν απο μηχανής θεός βγήκε κα μάζεψε. Στο 57’σωτήρια απόκρουση του Κατσούλη σε κεφαλιά του Εβερετ. Στο 77′ ο Καλτσάς με κεφαλιά ύστερα απο φάουλ του Βιδάλη πέτυχε το 1-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα σε σύγχυση στην άμυνα της Καλλιθέας ο Τσούπρος με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή έφερε το μάτς στα ίσια 2-2.

Στο 2′ της παράτασης ο Ντακόλ ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα Αγριμάκη με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ρατσιάτος να δείξει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αστέρα(την θέση του πήρε ο Λάμπρου αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές) ο Πλατέλλας που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών ανάγκασε τον Λάμπρου να αποκρούσει. Στο 108′ σε κενό τέρμα ο Μιχαλόπουλος σούταρε στο δοκάρι. Στην συνέχεια 115′ ο Σταύρου με σούτ μέσα απο την περιοχή σημείωσε το 2-3. Στην λήξη της παράτασης ο Πλατέλλας με σούτ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 2-4. Η ομάδα της Καλλιθέας πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κακός ο διαιτητής Ρατσιάτος και οι βοηθοί: Νενεκούμης-Καραγεώργος(Αργολίδας).Κίτρινες: Κουσουρής 55′ Μαρής 73′ Ηρακλής 75′ Σερέπας 79′ Μανίκας 85′ Ρόκκας 90′ Πλατέλλας 105′ Σταύρου 115′

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Στέλιος Βογιατζής): Αγριμάκης(95′ Λάμπρου) Κουσουρής, Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος, Μαρής, Κονέ, Εβερετ, Οξύζογλου, Σερέπας, Μανίκας.

ΠΑΓΚΟΣ: Πατσιονίδης, Λένγκα, Ρόκκας, Ζούκας, Κορνελάτος,Καλογρίδης,Μπούγιας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(προπονητής Βαγγέλης Γούτης): Κατσούλης, Φουντουκίδης,Ηρακλής, Βιδάλης,Θωμόπουλος(46’Αρκούδας),Πρίπου,Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Μαρουκάκης(82’Σταύρου),Ντακόλ,Ματσούκας(46’Πλατέλλας).

ΠΑΓΚΟΣ:Τακίδης, Κουτρουμπής,Στούμπος,Σταύρου,Αρκούδας,Κατσίκης,Πλατέλλας.

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply