Connect with us

6ος Όμιλος

Στην παράταση και με δέκα παίκτες ο Αίας Σαλαμίνας 4-3 τον Φαληρικό

Published

on

Ματς για γερά νεύρα σήμερα στο “Π. Νικολαΐδης”. Ο Αίας Σαλαμίνας αν και έμεινε στο 88′ με δέκα, κατάφερε στην παράταση να επικρατήσει του ψυχωμένου Φαληρικού με 4-3 και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι Σαλαμίνιοι προηγήθηκαν μόλις στο 8′ με τον Ζώτο. Ο  Φαληρικός ισοφάρισε με πέναλτι του Τρίψα στο 11′, το οποίο χτυπήθηκε δύο φορές, καθώς στην πρώτη εκτέλεση, η μπάλα είχε κουνηθεί από τον αέρα. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αίας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ζώτο στο 43′.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη “απάντησαν” ξανά με τον Πρέλα στο 58′, ενώ έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της κανονικής διάρκειας για να πάρουν το ματς. Οι νησιώτες σε όλη την παράταση αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, καθώς στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζαφέρη. Όμως αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Δημήτρη Καλύκα, που κατάφερε στο έξτρα ημίωρο να σημειώσει δύο τέρματα με τους Ζαφειριάδη(100′ πέναλτι) και Βύρη(115′) και να “κλειδώσει” ουσιαστικά την πρόκριση.

Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Δημήτρη Γιαννούλη, ήταν να μειώσει με τον Μάρκου στο 118′.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Τραϊφόρος.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γραίος, Αχείμαστος, Καζαντζίδης, Σταθαράς, Μπουζάλι, Μάρκου, Πρέλα, Σαραντάκος, Μιτσάνι (53’ λ.τρ Δοξακόπουλος), Τρίψας, Γαβράς.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Καρνέσης, Λιάττος, Μανωλιάς (63’ Μπέκος), Τζαφέρη, Κατίδης, Παλούκης, Γάρειος (63’ Λέκκας), Ζαφειρίδης, Νταουτάι (57’ Σαρηγιάννης), Στεφάνοβιτς, Ζώτο (116’ Παπαδάκης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ