Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στην παράταση ο Αίας Σαλαμίνας 4-2 τη γενναία Αναγέννηση Μοσχάτου

Published

on

Στη διαδικασία της παράτασης ο Αίας Σαλαμίνας ξεπέρασε δύσκολα με 4-2 την ψυχωμένη Αναγέννηση σε μια άκρως ανατρετική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 19′ 2-0 με δύο γκολ του Οικονομάκη(7′, 19′). Οι Σαλαμίνιοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με δυο τέρματα του Ατματσίδη(35′ πέναλτι, 50′).

Στο 74′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς η Αναγέννηση έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Γουάτσοπ, που δέχθηκε δύο κίτρινες σε διάστημα μόλις 4 λεπτών.

Ο αγώνα οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου η Αναγέννηση δεν άντεξε και ο Αίας με δυο γκολ του Γεωργίου(95′, 105′) πήρε την πρόκριση.

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βαβάκας, Αθανασόπουλος(118′ Τσικριπής), Παπαθεοδώρου, Παλέλης(106′ Χατζηγιαννόπουλος), Παπαθανασίου, Καρανάσος, Παππάς Γ.(65′ Αμπντεσλάμ), Παππάς Ν.(85′ Βυκόλου), Οικονομάκης, Γουάτσοπ, Χρήστου(46′ Καζάντζης).

ΑΙΑΣ: Ρεντζέπης, Λιάτος, Τζαβάρας(30′ Κρητικός), Σφικτός, Γεωργίου, Κοκλιώτης(85′ Μιχαλάκης), Ατματσίδης(85′ Παναγάκος), Λάκα, Ζοτάι(109′ Καρνέσης), Μπιλίμπασι, Χατζής(60′ Τομπουλίδης).