Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση ο Αστέρας Εξαρχείων έκαμψε τα Βριλήσσια

Δεκαεφτά χρόνια είχε να προκριθεί στην γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Αστέρας Εξαρχείων

Published

on

Μετά από 17 χρόνια ο Αστέρας Εξαρχείων πανηγυρίζει την πρόκρισή του στην γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Το ιστορικό σωματείο ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο στο ημίωρο της παράτασης, όπου πέτυχε δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ντάτση στο 9′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Σταματόπουλου στο 85′, οδηγώντας το ματς στην παράταση, εκεί όπου ο Αστέρας όμως, έδειξε πως είχε αστείρευτες δυνάμεις. Πρώτα με τον Σαλτογιάννη στο 106′ και εν συνεχεία με το πέναλτι του Μουζάι στο 118′, οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση με τελικό σκορ 3-1.

Διαιτητές ήταν οι Χαρίτος, Χαλιάσος και Μυλωνάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παυλής, Φιλιππόπουλος(49’Νικολόπουλος), Γκραμπότσκα(46′ Σταματόπουλος), Ματθαίος, Πλούμης, Ντάτσης, Σαλτογιάννης, Ζάχος(89′ Τσιαντής), Μουζάι, Ορούτσι, Χάσκας

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ανδρουλακάκης, Κατσούλης, Δημητρέλος(63′ Ντέντης), Χρήστου, Γκρέκος, Κωνσταντινίδης, Σωτηρόπουλος(46′ Γκαγκεντασβίλι), Καναβός, Σιούτης, Μάλοβιτς, Κόνιαρης(78′ Κυριακόπουλος)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply