Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην παράταση ο ΑΣ Κωφών 2-1 τον Αργοναύτη

Published

on

Νέα πρόκριση και με ανατροπή για τον ΑΣ Κωφών. Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη επικράτησε στην παράταση με 2-1 του ψυχωμένου Αργοναύτη και για δεύτερη συνεχόμενη φορά απέκλεισε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Οι Χατζηκυριακιώτες πήραν το προβάδισμα με τον Θεμελάκη στο 8′. Αλλά οι Κωφοί έστειλαν το ματς στην παράταση με τον Μητρόπουλο Ε. να ισοφαρίζει στο 82′.

Στην παράταση ο ΑΣ Κωφών πέτυχε το γκολ της πρόκρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίφτη στο 103′, που κέρδισε ο ίδιος.

Παράπονα από τη διαιτησία του Πετρίδη έχει ο Αργοναύτης. Στο πρώτο γκολ ζητάει επιθετικό φάουλ(κοντρόλ με χέρι), ενώ διαφωνεί και με την απόφαση του πέναλτι. Ακόμα οι Χατζηκυριακιώτες διαμαρτύρονται για την ανοχή του ρέφερι στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων…

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Αθανασίου, Στρουμπούλης , Μακρής, Κουράκος, Σάββας, Καλαϊτζόγλου, Μητρόπουλος Ε., Χατζηελευθερίου(46′ Σφυρής, 112′ Τζεγιαννάκης), Καραγιάννης(71′ Πολίτης), Γονατάς, Φωτουλάκης(46′ Πρίφτης).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Φουστέρης, Μαμουγιώργης(62′ λ.τρ. Χρήστου), Λαλαΐτης Ε., Λαλαΐτης Ν., Κατσούρης, Κατσούλης(71′ Σιγάλας), Τέτα, Κουρκούλης, Λιάρος, Θεμελάκης(88′ Κρουστάλης), Φραγκίσκος(67′ Χάσκο).