Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση ο Ηρακλής Περιστερίου 3-2 την εξαιρετική ΑΕ Μεταμόρφωσης

Published

on

Σε ένα πολύ καλό ματς ο Ηρακλής στην παράταση λύγισε την αντίσταση της ΑΕ Μεταμόρφωσης επικρατώντας με 3-2, με τον κανονικό αγώνα να λήγει 2-2.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συντοπίτη Ιπποκράτη. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πάντως πολλά παράπονα για την διαιτησία, εστιάζοντας κυρίως στην αποβολή και στο εις βάρος τους πέναλτι.

Στο 3′ ο Νίκος έκανε το 1-0, με τον Ζάχαρη στο 25′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 57΄ο ίδιος παίχτης με πέναλτι έκανε το 1-2, αλλά στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ψαρρή. Στο 85′ Ο Σοροβίγκας με πέναλτι έκανε το 2-2, με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί στο 110′ ο Χρυσοχόος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καλαμάρης, Πάνος, Μαρίνος, Μήτρος, Σάσσαλος Ε., Βασιλείου, Πουρίκη (63′ Ζενέτος), Νίκος (110′ Μπούρδος), Νίτας, Βαρδαραμάτος (63′ Χρυσοχόος), Σοροβίγκας.

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Φούσκας, Χατζηιωαννίδης, Μιγκάκης (77′ Κλετσίδης), Ψαρρής, Σαλούστρος (91′ Μπόλος), Ζάχαρης, Μπαντίνογλου (88′ Στεργίου), Παπαβασιλείου, Μαρτέκας (73′ Γιατράς), Ομάρ, Παπαρδάκης (73′ Αλιάι).