Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση ο Χαραυγιακός τον Αθηναϊκό

Published

on

Στον Βύρωνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την τρίτη φάση του Κυπέλλου δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος, όπως ο Αθηναϊκός και ο Χαραυγιακός. Οι ‘νερατζούρι’ κατάφεραν να πάρουν τελικώς μια δύσκολη πρόκριση στην παράταση με 2-1 σε ένα ποιοτικό παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας τους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον συνήθη ύποπτο Ορέστη Τσατσούλη που πήρε το ριμπάουντ σε ασθενή απόκρουση του Κόρμπα έπειτα από φάουλ του Κίλια. Ο Βαγγέλης Χαντές φρέσκαρε το συγκρότημα του στο ημίχρονο και ο Λεβέντης τον δικαίωσε στο 52′ από το σημείο του πέναλτι, μια παράβαση που κέρδισε ο Κορρές και αμφισβητούν οι ‘Λόρδοι’. Φάσεις απώλεσαν εκατέρωθεν, αλλά δίχως να έρχεται κάποιο γκολ που θα άλλαζε το ρου της αναμέτρησης. Όμως, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης ήρθε το τελικό 2-1 από την έξοχη ατομική ενέργεια του Σήφη Κωνσταντίνου που χάρισε την πρόκριση στους περσινούς φιναλίστ ‘Ηλιουπολίτες’.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Γιαννουγλίδης Ε., Νικολάδος Σ.

Αθηναϊκός (Βασίλης Τζαλακώστας): Λιάπας, Τζαλακώστας, Βασιλάκης (49′ λ.τρ. Γιακουμέλος), Καμπάκος, Κίλιας, Μοροσάνου, Λάιος, Σούλας (77′ Ποδαράς), Τσατσούλης, Χριστόπουλος (56′ Σκαρλάτος), Καρβέλας.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Κόρμπας, Ντακόβ, Γεωργόπουλος, Ράμμος, Κορρές, Κατσαμπάνης (46′ Μπιρμπιλής), Γκίκα (74′ Κωνσταντίνου), Κουντουριώτης, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος (46′ Λεβέντης), Στασινόπουλος.