Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση τα Βριλήσσια

Published

on

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Βριλησσίων, όπου ο τοπικός ΑΟ υποδέχθηκε τον ΑΟ Ιλίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Αθηνών. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν δύσκολα στην παράταση (107′) 1-0 χάρις σε τέρμα του Μακρυπίδη με ωραίο σουτ στο ‘Γ’ από πλάγια θέση. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά η κούραση επηρέασε την προσπάθεια τους, μιας και μετρούν λίγες εβδομάδες προετοιμασίας. Παρ’όλα αυτά, οι ‘κυανόλευκοι’ θα μπορούσαν να προηγηθούν από το 17′ αλλά το σουτ του Κατσιμίχα σταμάτησε στο δοκάρι Γεροντάκη. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν καλά στοιχεία, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Πυλαρινού για διαμαρτυρία στο 115′.

Διαιτητές: Σύψας, Τσελίκος, Όντος.

Βριλήσσια: Χατζηφόρος, Γκότσης, Δημητρέλος, Μπαλντούνας, Γκρέκος, Χρήστου (81′ Σαμιώτης), Κάβουρας (86′ Μακρυπίδης), Βλάχος (64′ Σταυρακάκης), Σταύρακας, Γκόνος, Κατσιμίχας.

ΑΟ Ιλίου: Γεροντάκης, Σαρλάς, Τριανταφυλλίδης, Πετρόπουλος, Ανταλής (84′ Πουπουζάς), Τσαμποδήμος, Λίτσας (59′ Σχίζας), Σταματάκης (106′ Λιάπης), Πυλαρινός, Ξενάκης, Τζακόνη.