Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση τα Σούρμενα 3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Χρειάστηκε να πάει το ματς στην παράταση για να μπορέσουν τα Σούρμενα να λυγίσουν την αντίσταση του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και να επικρατήσουν με 3-1, παίρνοντας την πρόκριση.

Στο 11′ ο Κουκούλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε όταν αρχικά στο 12′ ο Ντοκάι σημάδεψε το δοκάρι, και τελικά στο 20′  ο Μασάντο με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κουκούλη με 2η κίτρινη κάρτα, και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί στο 93′ ο Αγγελής με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-2 και στο 100′ ο Μασάντο με κεφαλιά- ψαράκι έκανε το τελικό 1-3.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κόκκινος (75′ Πρίντεζης),, Μπαμπούλης (69′ Πλάκας), Βιτορεάνου(90+1′ Ντάρλας), Τσερώνης, Κουκούλης, Παπασταύρος, Καπελλές, Τσιγγόπουλος, Τσάκαλος, Κουμουλίδης.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ζαγαρέλος, Αγγελής, Περμπάσα (72′ Μαρινάκης) , Οικονόμου Θ., Καμπουρούδης, Χαπάλογλου (60′ Γιαννούλης), Ντοκάι, Παπαδάκης, Οικονόμου Π., Μασάντο, Πετριτάι.