Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση το Χαλάνδρι 2-1 τη Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Με γκολ που πέτυχε λίγο πριν το τέλος της παράτασης το Χαλάνδρι κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί της Λαύρας Αργυρούπολης και να προκριθεί στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο κανονικός αγώνας έληξε με 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 43′ όταν ο Μπράχος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να απαντήσουν άμεσα αλλά το σουτ του Κοκοβίδη στο 45′ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 75′ ο Μαυρόπουλος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση. Εκεί στο 116′ ο Χαραλάμπους έκανε το 2-1, που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο 120′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντζαβίδα να εκτελεί εύστοχα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται επειδή άλλος παίχτης του Χαλανδρίου μπήκε στην περιοχή πριν την εκτέλεση.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Δασκαλάκης, Ολάνης, Γυφτάκης, Βλάμης (98′ Ντζαβίδας), Τριανταφυλλίδης, Πεκίνι, Τζέμαρης (73′ Κορωναίος), Μπράχος (46′ Καφετζόπουλος), Λαζόπουλος (46′ Κοντοές), Κατσιούλης (46′ Χαραλάμπους), Κανελλόπουλος (34′ λ.τρ. Πρίφτι)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ: Ζέζας, Φωτουλάκης (64′ Μαυρόπουλος), Μυλωνίδης (80′ Ζαρίκος), Τσαπατσάρης, Αλεξίου, Αγγελακόπουλος (115′ Λικσκεντάι), Ζαρμακούπης, Καρκάνης, Κοκοβίδης (64′ Τσαλίκης), Ηλιόπουλος (46′ Γκόρι), Πολυμερόπουλος (64′ Πεχλιβανίδης).