Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Στην παράταση 4-2 η Δραπετσώνα…

Published

on

H ομάδα της Δραπετσώνας επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας στην παράταση του ΑΟ Πειραιά και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι Καμινιώτες προηγήθηκαν στο 55′ με πέναλτι του Ουσταμπασίδη, για να ισοφαρίσει στην εκπνοή του αγώνα ο Κόντος(90′) και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί η Δραπετσώνα πιο ουσιαστική πήρε τη νίκη με τα γκολ των Έξαρχου(109′), Δελλή(114′) και Β. Βάζου(115′). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 118 με νέο πέναλτι του Ουσταμπασίδη. Και οι δύο ομάδες τέλειωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Ζαχαριάδη(66′) και Κ. Στέφα, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη. Οι νικητές είχαν δοκάρι με τον Δελλή στο 15′, ενώ έχασαν πέναλτι με τον Έξαρχο(απόκρουση Πατσιά) στο 59′.

Καλός ο διαιτητής Αργύρης.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πατσιάς, Στέφα Κλ.(46′ Αθανασιάδης), Ιορδαμάκης, Μανιάτης, Τιάκα, Στέφα Κ., Πετρόγκωνας, Καραμανώλης(46′ Ουσταμπασίδης), Σαραντίτης, Μπαχατουρης, Κοντόγιωργας(70′ Καλαγκιάς).

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Δημητρίου, Καμπανάκης, Δοξακόπουλος(75′ Βάζος Β.), Κατσιανός, Μπάρκα, Ζαχαριάδης, Παπαγεωργίου(82′ Βούρδας), Κόντος, Έξαρχος, Δελλής, Τσώνης(95′ Δερζιώτης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply