Connect with us

3ος Όμιλος

Στην 4η θέση η ‘Μπάρτσα’, 3-1 το Λουτράκι

Published

on

Μια επιτυχημένη σεζόν έλαβε τέλος για τον ΠΑΟ Βάρδας που επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι για τον 3ο όμιλο με 3-1 του ΑΟ Λουτράκι. Η ‘Μπάρτσα’ του Ηλία Φωτόπουλου παρότι βρέθηκε να χάνει στο 46′ με 0-1, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το τρίποντο που ήθελε τόσο πολύ.

Μάλιστα, η λήξη της σεζόν βρίσκει τους ‘πράσινους’ να τερματίζουν στην τιμητική 4η θέση με 44 βαθμούς (συγκατοικούν με τον Αιολικό ο οποίος έχει ματς λιγότερο), και σίγουρα άπαντες θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημενοι. Άλλωστε, εάν αναλογιστεί κανείς το τρόπο με τον οποίο… χτίστηκε η συγκεκριμένη ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε θα αντιληφθεί το μέγεθος του επιτεύγματος για τον σύλλογο από την Ηλεία.

Από την άλλη, το πάντα συμπαθές σε όλους Λουτράκι ολοκλήρωσε τη σεζόν με συγκομιδή 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 35′ με κεφαλιά του Γκάτση. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους ‘οράνιε’ αφού στο 46′ ο πολύπειρος Αποστολάκης με σουτ έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη. Το τέρμα αυτό αποσυντόνησε τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν εν τέλει να βρουν τα πατήματα τους και να ισοφαρίσουν στο 65′ με τον Κωνσταντινίδη στο 65′ με ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο  Βαγγέλης Γκάτσης ο οποίος με δυο προσωπικά τέρματα (75′ και 82′) διαμόρφωσε το τελικό σκορ, παίρνοντας το… αίμα του πίσω για το δοκάρι του α’ μ’ερους.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγγουρίδης, Νικολόπουλος (70′ Καρούτης), Λουμπαρδέας, Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Γκάτσης, Ντόμας (60′ Καζαντζής), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (80′ Αλεξανδρόπουλος).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης) Παναγιωτόπουλος, Νικολάου, Παπαναστασίου, Χουστουλάκης, Μαυρέλης, Τσώκος, Χατζηστάμου (65′ Παπουτσής Ν.), Παναγόπουλος (75′ λ.τρ. Λέκκας), Κωβαίος, Σελμανάι, Αποστολάκης (85′ Πετρίδης).