Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στηρίζει ΑΟ Χαϊδαρίου ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης

Published

on

Στα… λημέρια του στο Χαϊδάρι, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος του ΑΣ Σαντορίνης 2020, κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, καθώς συνοδεύει την αποστολή της ομάδας του ενόψει του αυριανού (Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020) φιλικού αγώνα με το Ρουφ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπου ο νησιωτικός σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Γέννημα – θρέμμα Χαϊδαριώτης ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, κατά την έλευση του στην Αθήνα για το φιλικό με το Ρουφ, δεν παρέλειψε να περάσει και από το γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» στο Χαϊδάρι, ένα γνώριμο γι’ αυτόν γήπεδο – μιας και για μια 5ετία διετέλεσε Πρόεδρος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου – όπου είδε πολλούς και καλούς φίλους από την ιστορική ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου (λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας), ενώ μάλιστα με δικές του ενέργειες έγινε και η μεταγραφή του Παναγιώτη Τσιούλου από την Θύελλα Καμαρίου στον ΑΟΧ (μάλιστα το ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση ευχαριστώντας το κ. Θεοδοσιάδη).

Η παρουσία του Μιχάλη Θεοδοσιάδη ήταν επίσης σε επίπεδο συμβολισμού και μία ενέργεια στήριξης προς το νέο ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Στην κεντρική φώτο, και από αριστερά, ο Πρόεδρος του ΑΟΧ Σωτήρης Παπαϊωάννου, ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο πρώην Πρόεδρος του Χαϊδαρίου και νυν μέλος του ΔΣ Τάκης Σπίνουλας, ο Ταμίας της διοίκησης Μανώλης Τούρλος και ο προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου Γιάννης Χλωρός.