Connect with us

4ος Όμιλος

Στηρίζει τις ομάδες και εισπράττει την αγάπη του κόσμου ο Α. Τσάτσος

Published

on

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει με πράξεις και όχι λόγια οτι είναι λάτρης του αθλήματος στηρίζοντας όχι μια και δυο αλλά περισσότερες ομάδες. Στα γήπεδα της Αττικής και του Πειραιά πίνουν νερό στο όνομα του και η αναφορά μας γίνεται στον Αντώνη Τσάτσο. Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Φούρνων ‘Ήπειρος’ με τις ενέργειες του έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και κάθε ημέρα αποδεικνύει ότι πρωταρχικός του στοχος αποτελεί να στηρίζει τα σωματεία.

Φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια στον ΠΑΟ Ρουφ και αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους κύριους συντελεστές μετά την οικογένεια Αντώνη Αραβαντινού που στηρίζουν το Κερατσίνι.

Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι εμφανής και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε χρόνο αρκετές ομάδες ζητούν να τον τιμήσουν για την προσφορά του στο χώρο.

Ο Αντώνης Τσάτσος πέρα από τις ομάδες, στηρίζει και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Πειραιά αποτελώντας τον μεγάλο υποστηρικτη-χορηγό, ενώ αποτελεί και τον χρηματοδότη της μπασκετικής ομάδας ‘Εσπερος’ που σαρώνει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την ενάσχοληση του με το άθλημα λέγοντας:

Πραγματικά μου αρέσει το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ αρκετά παιχνίδια. Δέχομαι την αγάπη του κόσμου συνεχώς και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

Όμως θα πρέπει να σας πω, ότι υπάρχει και άλλη μια ομάδα που ασχολούμαι ο ‘Έσπερος’ όπου οι άνθρωποι του και οι αθλητές μου δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κόσμος θα πρέπει να δείχνει υπομονή και να αγαπάει τον αθλητισμό προκειμένου να κάνουμε βήματα μπροστά’.