Connect with us

stoplekto

Στηρίζει τις προσπάθειες της ΕΠΣΠ η  Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Published

on

Από την ΑΕ Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Η Α. Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ αποδεχόμενη την πρόσκληση της Ε.Π.Σ.Π., επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στο Σ.Ε.Φ. το μεσημέρι της Τετάρτης  1 Νοεμβρίου 2017.

Την Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Ψωμιάδης και ο Γενικός Αρχηγός κ. Κώστας Ζαχαρόγλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διαμαρτυρία της «Ένωσης» για την διαιτησία στον αγώνα με τον Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ, αλλά και τα προβλήματα που ταλανίζουν την φετινή χρονιά την ομάδα του Περάματος, με σημαντικότερο την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο της πόλης .

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις αποχώρησαν όλοι ευχαριστημένοι. Οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Π. επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της ομάδας και ειδικά για το γηπεδικό, υποσχόμενοι να παλέψουν από πλευράς τους για την συντομότερη λύση του προβλήματος. Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Περάματος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την έκβαση της συνάντησης και δήλωσαν την στήριξή τους στην Ε.Π.Σ.Π., αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των ανθρώπων της, προκειμένου να διεξάγονται με επιτυχία τα Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών στην περιοχή του Πειραιά.