Connect with us

stoplekto

Στηρίζουν το κοινωνικό ποδόσφαιρο οι Νέοι Δραπετσώνας

Published

on

Από του Νέους Δραπετσώνας λάβαμε την παρακάτω επιστολή, που υπογράφουν από τη διοίκηση οι Βασίλης Ταουξής, Ειρήνη Μαρούπα και Χρόνης Ταουξής. Αναλυτικά τα περιεχόμενό της:

« Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη το κοινωνικό ποδόσφαιρο. Την εποχή του capital control που η κοινωνία δοκιμάζεται και πολύς κόσμος στερείται τα στοιχειώδη, δείξτε μου πόσοι από τους παράγοντες έχουν τη δυνατότητα να δαπανήσουν ζεστό χρήμα, όπως παλιά. Ατυχώς για όλους μας, ζούμε στη περίοδο όχι των ισχνών αγελάδων (γιατί τις φάγαμε κι αυτές), αλλά της πλήρους ανέχειας.

Έτσι νομίζω ότι ο μόνος δρόμος για να λειτουργήσει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι να κάνει πράξη η ΕΠΣΠ το κοινωνικό ποδόσφαιρο. Με ελαχιστοποίηση των υποχρεώσεων και των εξόδων των ομάδων (τα είπε όλα σε 10 λέξεις ο Πτερνέας).

Εμείς στους Νέους Δραπετσώνας βρισκόμαστε σε οργανωτικό αναβρασμό, δημιουργούμε το νέο οργανόγραμμα και η επιτροπή μεταγραφών δοκιμάζει νέους παίχτες.

Υ.Γ.: Η οικογένεια Ταουξή (ο Βασίλης Ταουξής, η Ειρήνη Μαρούπα και ο Χρόνης Ταουξής) είναι – και παραμένουν στη Διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας».