Connect with us

Γ Εθνική

Στη Γ’ Εθνική ο Ηλυσιακός, 3-0 εκτός τον Αετό Λουτρών

Published

on

Ο Ηλυσιακός είναι από σήμερα και με τη βούλα στη Γ Εθνική μετά την άνετη επικράτηση του με 3-0 απέναντι στον πρωταθλητή Λέσβου Αετό Λουτρών.

Κυρίαρχη η ομάδα των Αθηνών δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα τον Αετό να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά από την εστία της. Ο Ηλυσιακός που σημάδεψε και δύο φορές το δοκάρι, απέδειξε ότι δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας ως στόχο το απόλυτο.

Η ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς νωρίς με τον Παρασκευόπουλο να ανοίγει το σκορ με σουτ στην κίνηση στο πέμπτο λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κουμπά στο σουτ του Λέκκα. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λέκκας σούταρε ξανά, όμως ο Κουμπάς μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα, ενώ στο 28′ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η μοναδική ευκαιρία στο πρωτο μέρος για τον Αετό που ήταν περιορισμένος στο μισό του γηπέδου, καταγράφηκε στο 38′ με το σουτ του Τοπάλι, το οποίο δεν ανησύχησε τον Μπαλασάκη.

Ο Ηλυσιακός στο 41′ πέτυχε το 0-2 με τον Τσέργα, ο οποίος μετά από σέντρα πρόλαβε στην έξοδο τον Κουμπά και με προβολή έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 45′ ο γκολκίπερ του Αετού αν και εξουδετερωμένος αποσόβησε σίγουρο τέρμα του Κασσιανού.

Ο Αετός πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και πάλι δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Στο 50′ η ομάδα των Λουτρών σε μια φάση με πολλά σώματα εντός περιοχής ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, με τον Αλαφογιάννη ωστόσο να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα. Στο 53′ ο Ηλυσιακός καθάρισε οριστικά τον αγώνα με τον Τσέργα να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά από κοντά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα ο Σεφουλάϊ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Βλαστέλλη. Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη παρά το 0-3 δεν σταμάτησε να πιέζει τον αντίπαλο της, φτάνοντας ακόμη δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 61′ η βολίδα του Κασσιανού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, όπως και η κεφαλιά του Γαλημίτη στο 78′. Ο Αετός μέτρησε έως το τέλος ακόμη δύο ευκαιρίες με τις απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ του Τσομπανέλλη και του Τοπάλι στο 69′ και 91′ αντίστοιχα.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την νίκη που συνοδεύτηκε με την άνοσο στη Γ Εθνική μπροστά στους λίγους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή στη Μυτιλήνη

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ: Κουμπάς, Καλαφάτης, Τοπάλι, Μπάρκας, Πιπεράς, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης (76′ Βόικος), Κουνιάρης (60′ Αγριμάκης), Βλαστέλλης, Μιχαλάκης (71 Ν. Μωϋσίδης), Σεφουλάι (71′ Σιβρής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : Μπαλασάκης, Κάρδαρης (39′ λ.τρ. Άνχελ), Παρασκευόπουλος (77′ Σαρρηασλάνογλου), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (77′ Νικολόπουλος), Τσέργας (70′ Γαλημίτης), Χριστόπουλος, Μαρίνου (77′ Λόμπι), Λέκκας.

ΠΗΓΗ: Sportlesvos.gr