Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στη Δόξα Πειραιά οι Κεμεντζετζίδης- Γκρέκος

Published

on

Μετά την παραίτηση του Τέλη Πιστόλη η διοίκηση της Δόξας Πειραιά κινήθηκε άμεσα και προσέλαβε στον πάγκο του συλλόγου τον  ταλαντούχο τεχνικό Νίκο Κεμεντζετζίδη, ο οποίος  θα έχει στο πλευρό του τον πιστό του συνεργάτη Αλέξανδρο Γκρέκο.

Οι δυο τους μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευαν στον Αργοναύτη και το πολύ καλό έργο που έδειξαν δελέασε τους ανθρώπους της Δόξας, οι οποίοι τους εμπιστεύτηκαν τα ηνία της ομάδας. Σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη ο Νίκος Κεμεντζετζίδης δήλωσε: « Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Δόξας που μας εμπιστεύτηκαν. Πάμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και θα έχουμε όλο το χρόνο το καλοκαίρι να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας για την επόμενη σεζόν».

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Τάκης Πικραμένος δήλωσε:

«Εμπιστευτήκαμε τα δυο νέα παιδιά με την ελπίδα να συμβάλλουν στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας . Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη μετά από την παραίτηση του Τέλη Πιστόλη . Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές περισσότερο ενδιαφέρον. Από τις αρχές Δεκεμβρίου ταλαιπωρούμαστε από   τραυματισμούς και ασθένειες  βασικών παικτών και εδώ και δυο μήνες παραπατάμε από τρικλοποδιές και δικά μας λάθη . Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση . Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον κ. Πιστόλη που ήταν πραγματικός κύριος.».