Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου ο Δημήτρης Πρίφτης

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Πρίφτη ανακοίνωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Το δελτίο Τύπου…

Μια απο τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην σύχρονη ιστορία της ολοκλήρωσε η ομάδα μας που ανακοινώνει την συμφωνία με τον έμπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη. Ο 32χρονος πορτιέρο τα βρήκε σε όλα με τον Τάσο Τσακόγιωργα, που “πυροδότησε” την μεγαλύτερη “βόμβα” του καλοκαιριού. Ο πρόεδρος της ομάδας κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και τον έκανε δικό του.
Η Θύελλα έκανε το μπαμ και έβαλε στην “φαρέτρα” της έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία απο μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι έτοιμος να προσφέρει με την ικανότητα του στην ομάδα. Μάλιστα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Τζεμόπουλου και του προπονητή τερματοφύλακων Νίκου Καταρντζόγλου και βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Κένταυρο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το βιογραφικό του Δημήτρη “ζαλίζει” αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική (football League2), ενώ έχει συμμετοχές και στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, με τη φανέλα της Α.Ε Πάφου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Πρίφτης γεννήθηκε στις 27-5-1991 και σε ηλικία 20 ετών έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ, αφού για τρία χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα Νέων των «βυσσινί». Σε επίσημο παιχνίδι φόρεσε μόνο μία φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας, στην περίοδο 2011-12 στη Φούτμπολ Λιγκ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 πήγε στην Κύπρο και υπερασπίστηκε επτά φορές την εστία της Α.Ε. Πάφου, ομάδας της Α’ κατηγορίας. Ακολούθησαν τέσσερις σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι δύο ήταν με τον Τύρναβο, με 13 (2013-14) και 33 συμμετοχές (2014-15). Το 2015-16 έδωσε το «παρών» σε 18 ματς με τον Α.Ο. Χανιά, ενώ το 2016-17 μέτρησε 22 εμφανίσεις με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την τελευταία διετία έπαιξε στη Γ’ Εθνική και ήταν ο βασικός γκολκίπερ του Ο.Φ. Ιεράπετρας με 19 (2017-18) και 22 παιχνίδια (2018-19) στο ενεργητικό του. Την περίοδο 2019-2020, κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Διαγόρα σε 21 ματς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ τις δύο επόμενες σεζόν, έπαιξε στην Θύελλα Ραφήνας.
Συνολικά, μετρά 87 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, 41 στη Γ’ Εθνική και επτά στην Α’ Κύπρου
“Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια της Θύελλας. Σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας»