Connect with us

5ος Όμιλος

Στη Θύελλα Καμαρίου το Κυκλαδίτικο ντέρμπι του 5ου ομίλου

Published

on

Την δεύτερη της νίκη σε τρία παιχνίδια πέτυχε πριν λίγο η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε με 2-1 της Άνω Μεράς, κερδίζοντας το Κυκλαδίτικο ντέρμπι της Γ΄Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι, όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, ήταν αυτή που κέρδισε στα σημεία, καθώς η Άνω Μερά προσπάθησε πολλές φορές να μπει στον αγώνα, αλλά αυτό το κατάφερε μόνο στην ισοφάριση του 34΄.

Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη ομάδα του Νίκου Κωτσοβού, κοίταξε κατάματα τη Θύελλα που ήταν θεωρητικά το φαβορί του αγώνα, δείχνοντας ότι θα δεν θα είναι εύκολη λεία καμιάς ομάδας.

Το 1-0 έκανε ο Καραλής με κεφαλιά στο 16΄έπειτα από κόρνερ του Φύτρου. Η Άνω Μερά απάντησε στο 34΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου. Το τελικό 2-1 έγινε από τον Ηλιόπουλο στο 41΄΄ μετά από κερδισμένο πέναλτι του Παπαζαχαρία και εύστοχη εκτέλεση.

Στα αξιοσημείωτα η κακή διαιτησία του κ. Χατζηγιάννη, που «κατάφερε» σε αρκετέ φάσεις να εκνευρίσει τους ανθρώπους των δύο ομάδων, με αποκορύφωμα τις έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες της Θύελλας Καμαρίου για το φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής στη φάση του γκολ. Και την αποβολή του Αχίμαστου, που τελικά δεν βγήκε ποτέ από το γήπεδο, καθώς όπως αποδήχθηκε ο ρέφερι δεν του είχε βγάλει ποτέ πρώτη κίτρινη και συνεπώς δεν έπρεπε να τον αποβάλλει.

Οι καλύτερες στιγμές:

6΄ο Λεσάι πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

10΄Σουτ του Ερρίκου άουτ

14΄Σουτ του Ερρίκου στα σώματα και κόρνερ

16΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ: Κόρνερ του Μάρκου Φύτρου κεφαλιά του Καραλή στα δίχτυα του Παλιούρα η μπάλα.

34΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Μετά από φάουλ που κέρδισε λίγο έξω από τη γραμμή της περιοχής ο Κυριάκος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

37′ Σουτ του Ηλιόπουλου άουτ η μπάλα

40΄Σουτ του Αρκούδα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Παλιούρας.

41΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ: Ο Παπαζαχαρίας κερδίζει πέναλτι σε πτώση στην περιοχή, με τον Ηλιόπουλο να ευστοχεί και να κάνει το 2-1.

—–

47΄Σουτ του Ζέλο απόκρουσε σε κόρνερ ο Παλιούρας

49΄Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Παλιούρα.

70′ Κόκκινη κάρτα στον Αχίμαστο, μετά από δεύτερη κίτρινη, αλλά ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση μετά από διαμαρτυρία, καθώς όπως διαπίστωσε δεν είχε καταλογίσει ποτέ πρώτη κίτρινη κάρτα.

83΄Ο Παπαζαχαρίας σώζει πάνω στη γραμμή σίγουρο γκολ του Μεζίνι.

Ο Μεζίνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση , αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Διαιτητής: Χατζηγιάννης | Βοηθοί: Ζερβάκης – Σγουράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Φύτρος (79΄Μαλάι), Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής (75΄Τουγουντζόγλου), Ηλιόπουλος (86΄Μαυρομάτης).

Αναπληρωματικοί : Νίκα, Μαντούσης, Τσουκαλάς, Γεωργιάδης.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Κωτσοβός): Παλιούρας, Κοφοκώτσιος (46΄Μεζίνι), Καλαγκάνης, Σαββιδης (λ.τ. 30΄Καραϊνδρος), Κυριάκος (74΄Παπαδάκης), Αχείμαστος, Ζώτος, Λεσάι, Ζυγκερίδης, Σαλταμάρας (85΄Κέμπε).

Αναπληρωματικοί: Παπαδάκης, Χατζάκος, Χάμος, Σούλτσε.