Connect with us

5ος Όμιλος

Στη Μύκονο για το τρία στα τρία ο Ιωνικός

Published

on

Τον ΑΟ Μυκόνου αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ιωνικός στην πρώτη εφετινή του εκτός λεκανοπεδίου αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16:00 στο δημοτικό γήπεδο Κόρφου στον Ορνό και η αποστολή των Νικαιωτών θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά το πρωϊ του Σαββάτου ενώ θα επιστρέψει από το κυκλαδίτικο νησί αεροπορικώς αμέσως μετά το παιχνίδι .

 

Στόχος της αποστολής δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης ώστε να συνεχιστεί το απόλυτο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σημαίνει και την εδραίωση της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου

 

Οπως κάθε παιχνίδι έτσι και η αναμέτρηση με τον ΑΟ Μυκόνου απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση κάτι που γνωρίζει πολύ

καλά ο Μάρκος Δήμος ο οποίος δήλωσε για το ματς της Κυριακής στο επίσημο site της ομάδας “Ionikosfc” :

 

“Είναι ένα ακόμη παιχνίδι ξεχωριστό με αντίπαλο που παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του και θα προσπαθήσει με τη βοήθεια του κόσμου του να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε δουλέψει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ότι κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Οφείλουμε όλοι στην ομάδα να ευχηθούμε περαστικά στο Γιάννη (Τσακίρη) ο οποίος έκανε σήμερα χειρουργείο για χιαστό. Οποιαδήποτε ατυχία και αν μας παρουσιαστεί έχουμε ρόστερ που απαρτίζεται από ισάξιους ποδοσφαιριστές με αποτελεςμα η ομάδα Κυριακή με Κυριακή να παρουσιάζεται δυνατότερη .”

 

19 παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Μύκονο ο Μάρκος Δήμος και είναι οι εξής:

 

Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης, Κουλακάρης, Ατματζίδης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Τσερκάνι, Μπερνιδάκης, Βασιλείου, Παπασπύρος, Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Μπεκατώρος, Πολυχρόνης, Μαργιόλης, Κατσαβριάς, Δημητρίου και Κουμουλίδης,

 

Εκτός του Γιάννη Τσακίρη που υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση βλάβης στους χιαστούς και η επιστροφή του υπολογίζεται σε πέντε περίπου μήνες, στη λίστα των τραυματιών παραμένουν ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας και οι Σιμιτσής, Μακρυωνίτης, Μπουλούλης, Κουτσογιανόπουλος. Εκτός αποστολής και ο Σταμπούλογλου που εκτίει την τελευταία απο την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί λόγω αποβολής του με κόκκινη κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 

 

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Βεργέτη και Κυριάκο Γκριτζέπη, όλοι του συνδέσμου Αρκαδίας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply