Connect with us

Διάφορα

Στη Χαλκίδα οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Λιοσίων

Published

on

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Λιοσίων, που ταξίδεψαν στην Χαλκίδα όπου αντιμετώπισαν τους Επίλεκτους Χαλκίδας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου…

Μόνο ευχάριστες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις, άφησε η χθεσινή μας φιλική αναμέτρηση που συνδυάστηκε με ωραία εκδρομή στη φιλόξενη πάντα Χαλκίδα. Ολα όπως πάντα από την ομάδα μας ήταν απόλυτα οργανωμένα και με την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται. Αντιπαλος μας η εξαιρετική ομάδα Επίλεκτων Χαλκίδας. Διεξήχθη ένας ιδιαίτερα ωραίος αγώνας, με ήθος τρομερή αγωνιστικότητα, πολλές όμορφες φάσεις, και αρκετά γκολ. Μετά το σφύριγμα της λήξης δώσαμε παράταση και συνέχεια σε άλλο αγωνιστικό χώρο στο υπέροχο κατάστημα “Άσπρος Γάτος” όπου και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η αποστολή.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον υπεύθυνο των Επίλεκτων Χαλκίδας Αλέκο Χνάρη για την άψογη φιλοξενία του και τον φίλο και παλιό προπονητή της πρώτης ομάδας μας Αντώνη Αυλωνίτη που έδωσε το παρόν στο τρίτο ημίχρονο.
Επίσης να αναφέρουμε ότι υπήρχαν αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. Αρβανίτης-Χριστόπουλος-Νιτσόλας Ταλούμης -Ζιάκας- Μπελέκας-Τοπάλης Νερατζίνης-Μέξης-Ντόκας-Ναβροζίδης.