Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στη Χρυσούπολη ο Βασίλης Μαρτέκας

Published

on

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Χρυσούπολη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Βασίλη Μαρτέκα.

Το δελτίο τύπου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Στην Χρυσούπολη ο Βασίλης Μαρτέκας
“Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βασίλη Μαρτέκα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 35 χρονών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Πρόκειται για έναν προικισμένο κυνηγό που τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς του Λεκανοπεδίου.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Ποντίων όπου αγωνίστηκε από το Δεκέμβρη και έπειτα πετυχαίνοντας 3 τέρματα σε 4 ματς.

Το α’ εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό της Αθηναϊδας έχοντας καλή παρουσία και στην συγκεκριμένη ομάδα (9 τερμ./12 συμμ.). Μεταξύ άλλων το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει αγωνιστεί σε Πήγασο Πατησίων, Ένωση Βοτανικού, Ολυμπιακό Λαυρίου, Α.Ε Πετραλώνων ,Κηπουπολη και Ελευθερούπολη έχοντας πετύχει συνολικά τον εντυπωσιακό αριθμό των 304 γκολ στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα μας μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας ότι θέλει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην Γ’ ΕΠΣΑ. Με το πλούσιο ταπεραμέντο του και τον επαγγελματισμό του ο Μαρτέκας θα αποτελέσει παράδειγμα και για τους πιο νέους αθλητές του συλλόγου και είμαι σίγουροι ότι οι συμβουλές του στα αποδυτήρια θα αποτελέσουν οδηγό για την μετέπειτα πορεία των συμπαικτών του.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μαρτέκα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”.