Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στις Ακαδημίες της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ο Αλ. Μπολοβίνος

Published

on

Ο Αλέξης Μπολοβινος είναι 48 ετων ,κατέχει το διπλωμα UEFA b,απο το 2007,μιλάει αγγλικά και ιταλικά και πρόσφατα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ΕΚΠΑ,σχετικά με την αθλητική διοίκηση.
Ως ποδοσφαιριστης ανήκει στους ρεκορντμαν συμμετοχών στην Α κατηγορία Πειραιά,αφού αγωνίστηκε για 27 συνεχόμενα χρόνια στα πειραϊκά γήπεδα.
Ως προπονητής ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη Νίκη Ρέντη,συνέχισε για 3 χρονια στην Ελλάδα Ποντίων και το 2015 ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση του Άρη Βούλας, από όπου και αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2020,παρουσιάζοντας αξιοσημείωτο έργο.
Δήλωση:”πρώτα θα ευχαριστήσω όσα σωματεία ,αυτό το διάστημα ενδιαφέρθηκαν να συνεργαστούμε. Επέλεξα το σύλλογο του ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ,γιατί οι διοικούντες έδειξαν με την προσέγγισή τους
Πραγματικά, ό,τι ήθελαν διακαώς να συνεργαστούμε. Τους ευχαριστώ που μετά απο 7 χρόνια απουσίας από το πειραικο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα απο το σύλλογο , να το ξαναυπηρετησω, βοηθώντας τα μικρά παιδιά .
Εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικο Πειραιά, υγεία και ιδιαίτερα στο σωματείο μας να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο μέσα από το ήθος,τη δημιουργία, την καινοτομία και την προσφορά.