Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στις Ακαδημίες της ΑΕ Νίκαιας ο Νικήτας Πασσάς

Published

on

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΣΣΑΣ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Ακαδημιών της Α.Ε ΝΙΚΑΙΑ.
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον ικανό τεχνικό, ο οποίος έχει σημαντική πορεία σε επίπεδο Ακαδημιών και επιλέχθηκε για να θέσει σε νέα βάση τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Η ΑΕ.ΝΙΚΑΙΑ είναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινώσει μια σπουδαία πρόσληψη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της ομάδας μας τον κο ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΣΣΑ.
Ο κος Πασσας ήρθε στην ομάδα μας έπειτα από πολλές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως υπεύθυνος στις ακαδημίες του Ατρομήτου του Μοσχάτου και άλλων ομάδων.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και ως΄στοχο εχει να ξεδιπλωσει το ταλεντο των παιδιων μας και να γαλουχησει την νεα ποδοσφαιρικη γενια του τοπου μας.
Ακολουθώντας την πορεία που διαγράφει η πρώτη ομάδα, η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ μπαίνει σε μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας, με πολλά νέα αλλά και αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΣΣΑ, δημιουργήθηκε νέο οργανόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.
Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ενημερώνει πως τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν επίσης οι προπονητές των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων του συλλόγου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας, αρχής γενομένης από την Κ16. Η ΑΕ. ΝΙΚΑΙΑ φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πρότυπο τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, ενέργειες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν δοκιμαστικά για τη στελέχωση της Κ18-Κ16, που θα διεξαχθούν στις 05 και 06 Σεπτεμβριου.
Αναλυτικά: «Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν tryouts για τη στελέχωση της Κ18-Κ16 του συλλόγου, τη Δευτέρα 05 και την Τρίτη 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, με ώρα έναρξης στις 09:30 το πρωί.
Τα tryouts θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, ΝΙΚΗΤΑ ΠΑΣΣΑ, και του προπονητή της Κ16 ΛΕΥΤΕΡΗ ΦΕΛΛΑ. Παρόντες θα είναι επίσης κι οι υπόλοιποι προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.