Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στις καθυστερήσεις η Δάφνη Αθηνών 3-2 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κορφιάτη η Δάφνη Αθηνών επικράτησε με 3-2 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις.

Εφτασε έτσι τους 27 βαθμούς και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για την 2η θέση, ενώ η ΑΕ Μεταμόρφωσης έμεινε στους 24 και θα πρέπει να προσέξει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Οι φιλοξενούμενοι πάντως εξέφρασαν πολλά παράπονα τόσο για τη διαιτησία όσο κια για την συμπεριφορά των αντιπάλων τους, εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση.

Ο Κορφιάτης στο 4′ έκανε το 1-0, ενώ στο 51′ πέτυχε το 2-0. Στο 72’επικράτησε ένταση, και  αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Δούρος των γηπεδούχων και ο Χατζηιωαννίδης των φιλοξενουμένων που ήταν στον πάγκο. Στο 77′ ο Τζαμαλής μείωσε σε 2-1, ενώ στο 80′ ο Τούντας ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 90+6′ ο Κορφιάτης κάνοντας χατ τρικ.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Χκλασκης, Δούρος, Κριπιντίρης, Κορφιάτης, Κομίνης, Λυκούδης (82′ Σούλα), Φέκας, Οικονομόπουλος (61′ Διακάκης).

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγεώργος, Περιβολαράκης (65′ Ντσάμι), Κορλιές, Κοκκινόπουλος, Τούντας, Κοκότης, Τζαμαλής, Μπούσι, Παπουτσής, Λαγός, Ταμπάκης (53′ Γιουλβανίδης).