Connect with us

slideshow

Στις συνομιλίες της ΕΥΠ το 0-4 του ΑΕΚ – Βόλος στο ΟΑΚΑ!

Published

on

Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι εντός των 39.000 συνομιλιών που δεν έχουν ακόμα απομαγνητοφωνηθεί, υπάρχει και αναφορά στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε λήξει με σκορ 0-4 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης, υπάρχει συνομιλία ενός από τους βασικούς εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο με τα στημένα, ο οποίος μάλιστα έχει προφυλακιστεί, με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα πριν από το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου για τη 19η αγωνιστική της περσινής Σούπερ Λίγκ. Παράλληλα φέρονται να εμπλέκονται ακόμα 2 ή 3 ξένοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι δε βρίσκονται τώρα στην Ένωση.

 

Για την ιστορία, η ΑΕΚ είχε παραταχθεί σε εκείνον τον αγώνα με τους παρακάτω παίχτες: Σάχα, Καράμπελα, Νασούτι, Δέλλα (20′ λ.τρ.. Αργυρίου), Γιάχιτς, Μάκο (74′ Γκερέιρο), Ντιοπ, Λαγό (38′ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Μπλάνκο.

 

Γίνεται φυσικά αντιληπτό και από αυτήν την υπόθεση, πως είναι επιτακτική ανάγκη να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι υπόλοιπες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply