Connect with us

3ος Όμιλος

Στις 30 Μαϊου η Γ.Σ. στον Αιολικό

Published

on

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, τη σκυτάλη παίρνουν οι διοικητικές εξελίξεις στον Αιολικό, Ο πρόεδρος, Σταύρος Γρυπιώτης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης. Εκεί θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ αμέσως μετά θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναμφίβολα, οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν από τους διοικητικούς ηγέτες του Αιολικού να ανοίξουν τα χαρτιά τους ως προς τη νέα αγωνιστική περίοδο με τα ερωτηματικά αυτή τη στιγμή να είναι πολλά τόσο για τις προθέσεις του ισχυρού χρηματοδότη, Παναγιώτη, Τρύφωνα, όσο και για εκείνες του προέδρου, Σταύρου Γρυπιωτη.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαϊου με ώρα έναρξης τις 20.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου και εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο μετά τη δεύτερη σερί αποτυχημένη προσπάθεια ανόδου στην Football League. Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 6 Ιουνίου.

AIOLIKOS

http://www.sportlesvos.gr/

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply