Connect with us

stoplekto

Στις 5 Αυγούστου αρχίζει o Αετός Κορυδαλλού

Published

on

Γράφει ο Στάθης Μηλιδώνης

 

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Αετός Κορυδαλλού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με προπονητή τον Παναγιώτη Αγγελάκη.

Απ’ το μέρος η διοίκηση κινείται με το καλύτερο τρόπο για να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα ενισχύοντας και την ομάδα, ώστε ο Αετός να ισχυροποιηθεί σε όλες τις γραμμές του και να προχωρήσει για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο προπονητής Παναγιώτης Αγγελάκης τόνισε σχετικά << Είναι μία νέα χρονιά πράγματι για την ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε και να αξιοποιούμε τους νεαρούς αθλητές μας και συγχρόνως να κάνουμε βήματα μπροστά. Οι βλέψεις μας είναι υψηλές, όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο όπως τον Αετό και οι προσθήκες κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τους μικρούς θα δημιουργήσουν μία πλήρη ανταγωνιστική ομάδα. >>

▪ Ο Αετός για την καλύτερη προετοιμασία του και το μοντάρισμα της νέας ομάδας έκλεισε μέχρι στιγμής τα παρακάτω φιλικά:

Στις 24 Αυγούστου με τους Νέους Ευγενείας στις 31 με τον Ηρακλή Ελευσίνας και μετά στις 4 Σεπτεμβρίου με την Αμφιάλη, στις 7 με το Χαϊδάρι, στις 11 με τον Ήφαιστο, στις 14 με τη Χαλκηδώνα, στις 21 με τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα και στις 25 με την Αστυπάλαια.