Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Στολίζει” το διαιτητή Χρόνη η Ζωφριά….

Published

on

Μια άκρως εναλλακτική ανακοίνωση εναλλακτική-ειρωνική ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε  η Ζωφριά, για τη διαιτησία του Χρόνη στον αγώνα της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θέλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Χρόνη, για την ανεπανάληπτη διαιτησία του στο παιχνίδι στης ομάδας μας την περασμένη Κυριακή. Τέτοιες διαιτησίες πρέπει να μνηνονεύονται στα υψηλά κλιμάκια της UEFA καθώς και να διδάσκονται από τον κ. Κολίνα σε όλα τα σεμινάρια διαιτησίας ανά την Ευρώπη. Ειδικά οι καινούργιοι κανονισμοί διαιτησίας που εφάρμοσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να γραφτούν στη χρυσή βίβλο της διαιτησίας. Ο καθ’ όλα συμπαθείς κύριος Χρόνης με την απόδοσή του εξανάγκασε το πλήθος των φιλάθλων να τον χειροκροτούν έξαλλα όρθιοι σε κάθε σφύριγμά του. Οι αέρινες κινήσεις του, το αετίσιο μάτι του, οι σωστές πάνω απ΄όλα αποφάσεις του ενθουσίασαν κοινό και ποδοσφαιριστές που έφτασαν στο σημείο να σταυροκοποιούνται. Μετά το τέλος του παιχνιδιού γνώρισε την αποθέωση αφού αγκαλιασμένοι όλοι οι φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Ο ζήλος του και ο επαγγελματισμός του έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο (CHAMPIONS LEAGUE) εξαναγκάζοντας την ΤΑΕ ΑΧΑΡΝΩΝ και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να καλύψουν περιμετρικά όλο το στάδιο για την ομαλή και ασφαλή αποχώρηση των χιλιάδων ενθουσιασμένων φιλάθλων. Ειδική μνεία δε, πρέπει να κάνουμε στη βοηθό κυρία Κορέστη, τι μόρφωση Θεέ μου, τι γνώσεις διαιτησίας, τι ευγένεια;

Και κάπου εδώ ΞΥΠΝΑΜΕ… Κύριε Χρόνη, κυρία Κορέστη θα σας ευχηθούμε να συνεχίσετε να κάνετε ό,τι κάνετε, αλλά όχι στο δικό μας σωματείο. Είναι πολύ μικρής εμβέλειας για τις δικές σας ικανότητες. Ζητήστε εξαίρεση από τους δικούς μας αγώνες γιατί δεν αντέχουμε ανάλογα περιστατικά σαν αυτό που περιγράψαμε!”.