Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον Άγιο Ιερόθεο το ντέρμπι

Published

on

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ ο Άγιος Ιερόθεος καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 του Ήφαιστου Περιστερίου, πραγματοποιώντας ιδανική εκκίνηση. Οι κιτρινόμαυροι επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά το δικό τους ρυθμό στον αγώνα και έδειξαν ότι εάν παρουσιάζονται σε κάθε ματς σοβαροί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αναφορικά με το στόχο που έχουν θέσει. Η ποιότητα που υπήρχε σε όλες τις γραμμές ήταν ικανή για να δώσει τη νίκη στο συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού,, το οποίο κατά διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο με συνδυαστικότητα και αυτοματισμούς. Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, εάν εξαιρεθεί το μεσοδιάστημα από το 10′ μέχρι το 30′ δεν μπήκαν σε κανένα σημείο του αγώνα στο γήπεδο και μοιραία γνώρισαν την βαριά ήττα. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χατζηπαναγιώτης που σημείωσε δυο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Καλλιπολίτης που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ αλλά και ο Μπιρμπίλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Μάκρας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γεωργίου, Νιζάμης (69 Κυριαζής), Μπερτσιάς (67′ Αβίντογλου)), Χατζηπαναγιώτης (59′ Πανούσης). Καλλιπολίτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Ζωντος, Ζήκος, Σφίχτης (46′ Παπαγιάννης), Μουρκάκης, Μάκρας, Ρωμαϊδης (58′ Γιαννούλας), Καλαιτζής (75” Μπουλούκος), Τζαβάρας, Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου, Ρόππας.