Connect with us

stoplekto

Στον “αέρα” τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ…

Published

on

epsda-apotelesmata

Φοβερές εξελίξεις αναφορικά με το ποδόσφαιρο στη Δυτική Αττική. Η χθεσινή ανακοίνωση της ΓΓΑ που έβγαλε έκπτωτη τη διοίκηση Τζαφέρη, έχει αφήσει αυτή τη στιγμή την Ένωση να είναι ένα “ακυβέρνητο καράβι”. Εν αναμονή της απόφασης και του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ένας Κρατικός Φορέας όπως είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει ακυρώσει ουσιαστικά τις εκλογές, κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο και στα δύο πρωταθλήματα της Ένωσης. Πολλά σωματεία από χθες ερωτώνται το πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και ποιος θα προχωράει τις διαδικασίες της Ένωσης, μέχρι να γίνουν εκ νέου αρχαιρεσίες.

Στη φάση που βρισκόμαστε, θα πρέπει να οριστεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών μια Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από ανθρώπους των σωματείων της Ένωσης, ώστε να μπορέσουν να τρέξουν τα πρωταθλήματα.

Όλα λοιπόν είναι στο “αέρα”. Και αναμένεται να δούμε πώς θα κινηθεί η διοίκηση Τζαφέρη και αν πάει την ΓΓΑ στο διοικητικό εφετείο. Όπως και να έχει, μέχρι να συμβούν αυτά, η ΕΠΣΔΑ αυτή τη στιγμή θεωρείται “ακέφαλη”.

Τι γίνεται με τα πρωταθλήματα όμως…;