Connect with us

stoplekto

Στον… «αέρα» το Οδηγήτρια- Ποσειδών Χατζηκυριακείου

 Δεν ξεκίνησε ποτέ η αναμέτρηση…..
«Τελειώνετε ρε μ…., δεν θα φύγετε από εδώ» φώναζαν οι γηπεδούχοι…

Published

on

 Δεν ξεκίνησε ποτέ η αναμέτρηση…..

 Δεν διεξάχθηκε ποτέ η αναμέτρηση ανάμεσα στην Οδηγήτρια και τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος το πρωί στις 10.15 στο γήπεδο Χαραυγής, αλλά η έναρξή του πέρασε από… 40 κύματα και τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το stoplekto.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά το τι έγραψε ο διαιτητής της συνάντησης Βάιλας στο φύλλο αγώνος:

« Η γηπεδούχος ομάδα μας προσκόμισε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της στις 9.50. Τα δελτία ελέχθησαν και διαπιστώθηκε ότι 8 ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, οι κάρτες υγείας τους δεν είχαν σφραγίδα καρδιολόγου ΕΚΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα 8 ήταν κανονικά σφραγισμένα. Ταυτόχρονα, ενημέρωσα τον εκπρόσωπο της γηπεδούχο ομάδος κ. Παύλου Δημήτριο, ότι οι συγκεκριμένοι 8 ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν, γιατί δεν πληρούν βάση προκύρηξής της διοργανώτριας αρχής τις ιατρικές προϋποθέσεις.

Εν συνεχεία τον ενημέρωσα ότι έχουν το εύλογο χρονικό διάστημα των 20 λεπτών, αλλιώς θα κλείσω το παρόν φύλλο αγώνος. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος των γηπεδούχων, μας ενημέρωσε ότι θα πάρει τα δελτία, για να τα προσκομίσει σε αρμόδιο γιατρό, για την σφράγισή τους. Όπως και τα πήρε. Στις 10.35 προσκομίζει ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδος 11 σε σύνολο δελτία, τα οποία πληρούσαν τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Την ώρα που πάω να ξεκινήσω για να τα γράψω στο φύλλο αγώνος, έρχεται ξανά ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου και παίρνει πίσω τα δελτία με την αιτιολογία ότι δεν ήξερε να δηλώσει ποιος θα ήταν ο τερματοφύλακάς τους. Στις 10.41, επειδή είχε περάσει το εύλογο χρονικό διάστημα, ενημέρωσα τις δύο ομάδες ότι θα κλείσω το φύλλο αγώνος.

Περί τις 10.50, εισέρχεται κύριος των γηπεδούχων στα αποδυτήριά μας και μας παραδίδει τα 8 δελτία που είχαμε απορρίψει πριν με σφραγίδα καρδιολόγου. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα, έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων μας, άτομα της γηπεδούχου ομάδος μου φώναζαν λέγοντας τα παρακάτω: «Το παιχνίδι θα το κάνετε, γιατί δεν θα φύγετε από εδώ». Άλλα άτομα της γηπεδούχου ομάδος βαράγανε μπουνιές στην πόρτα, άλλο άτομο της γηπεδούχου ομάδος που διέκρινα με μούσια κινήθηκε προς την πλευρά μου λέγοντάς μου:

«Θα σε γ….». Επίσης, επειδή είχαμε ενημερώσει τις ομάδες ότι θα κλείσω το φ.α., ο εκπρόσωπος των φιλοξενούμενων, με ενημέρωσε ότι δύο παίκτες τους έχουν αποχωρήσει. Έξω από τα αποδυτήρια, ήταν συγκεντρωμένοι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδος, οι οποίοι μας φώναζαν: «Τελειώνετε ρε μ…., δεν θα φύγετε από εδώ».

Περί 10.50 αποφάσισα να προσπαθήσω να κάνω τον αγώνα, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των δύο ομάδων για αυτή την απόφασή μου. Εκείνη τη στιγμή, εκπρόσωπος των φιλοξενουμένων, παρέλαβε πίσω τα δελτία και μας ενημέρωσε, ότι χρειάζονται εύλογο χρονικό διάστημα, για να γυρίσουν οι παίκτες που αποχώρησαν και να κάνουν ζέσταμα, οριοθετώντας ότι θα είναι έτοιμοι στις 12.00.

Περί 11.40 εξήλθα στο γήπεδο, για να ξεκινήσω, πλην όμως ακολουθούσαν τρεις αγώνες ανωτέρου Κατηγορία,ς εκ των οποία η μία από αυτές, ήταν η Αίγινα, η οποία είχε εκδώσει εισιτήρια επιστροφής και υπήρχε επικινδυνότητα να χάσει το καράβι επιστροφής. Έκλεισα οριστικά το φύλλο αγώνος. Το εξοδολόγιο εξοφλήθη κατά το 50%, λόγω μη τέλεσης του αγώνος».

Πολλή δουλειά πλέον θα έχει η ΕΠΣΠ για την κατάληξη της αναμέτρησης…..