Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στον Αήττητο το ντέρμπι κορυφής

Published

on

Ψυχωμένος και αποφασισμένος για την νίκη που θα τον οδηγούσε στην κορυφή εμφανίστηκε ο Αήττητος Σπάτων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο παρουσία 600 οπαδών των δυο ομάδων καθώς και φίλων του ποδοσφαίρου της Ανατολική Αττικής. Τελικά οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν νίκησαν 2-1 και πάτησαν κορυφή με συγκάτοικο φυσικά τον μεγάλο τους σημερινό αντίπαλο.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μητροφάνη στο 23’ όταν στην προσπάθεια του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Οι ερυθρόλευκοι του Λαυρίου ισοφάρισαν σε 1-1 στην εκπνοή του πρώτου μέρους με προβολή του Σιδέρη μετά από ασταθή απόκρουση του  τερματοφύλακα Κύρκου σε κεφαλιά του Βασιλείου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 81΄ο Ν. Γκούμας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας Δ., Σπυρόπουλος

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ : Κύρκος, Αλεξίου (43′ λ.τρ. Λαζάρου), Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Αλιμπάς, Σέλβια (75′ λ.τρ. Κοσμάς), Βαγγέλης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (87′ Γκόμπλιας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλείου, Καραγιάννης Μάριος, Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Έλενας (76′ Καρύδης), Τσιάτσιος (59′ Μπουγάτσιας), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Κοντογιάννης (83′ Ραπάι).

foto-neaepsana.blogspot.gr