Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στον ΑΟ Σαρωνικού ο Γιάννη Γκαβασιάδη

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκαβασιάδη!

Ο Γιάννης είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ των τελευταίων ετών στην ΕΠΣΑΝΑ και έρχεται για να ενισχύσει με την ποιότητα και την εκτελεστική του δεινότητα την επιθετική μας γραμμή. Διαθέτει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό καθώς στο ξεκίνημα της καριέρας του έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ21 της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων. Στην συνέχεια αγωνίστηκε (μεταξύ άλλων) με μεγάλη επιτυχία, με τις φανέλες ομάδων όπως η ΠΑΕ Καλλιθέα (στην Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδος), Αήττητο Σπάτων (στην Γ’ Εθνική), Γ.Σ. Μαρκό, Α.Ο. Περιστερίου, Τριγλία Ραφήνας, Κεραυνό Κερατέας, Παλλαυρεωτικό, Ολυμπιακό Λαυρίου, ενώ στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Βούλας.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γκαβασιάδη στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!!