Connect with us

stoplekto

Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Αριστείδης Πιτέλης

Published

on

Την μετακίνηση του νεαρού Αριστείδη Πιτέλη από τον Αστέρα Μαγούλας στον Ατρόμητο Αθηνών ανακοίνωσε το ΔΣ του συλλόγου της Δυτικής Αττικής:

Η περίοδος των καλοκαιρινών μεταγραφών άνοιξε. Έτσι  βρισκόμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή ενός ακόμη αθλητή μας, του  Αριστείδη Πιτέλη και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο οποίος, από την Ακαδημία της ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ μεταπήδησε στο παιδικό τμήμα του Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Κ-15) όπου και αγωνίστηκε έως τον Νοέμβριο 2015, «μετακομίζοντας» εν συνεχεία στη Κ-14 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή, το πνεύμα ομαδικότητας, και  θεμελιώδεις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθε που διδάχθηκε, τον έκανε να ξεχωρίσει και να επιλεγεί, ώστε να ενσωματωθεί στην απαιτητική Κ-15 της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, για την επόμενη αθλητική περίοδο.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις 8 Ιουλίου 2016 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ παρουσία του αθλητή, των γονέων του, του Τεχνικού Διευθυντή της  ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Απόστολο Αποστόλου, τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ κ. Δημήτριο Σερεμέτη, τον εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα φυτώρια του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Ιδρυτή των Ακαδημιών κ. Ευστάθιο Ρόκα.

Από την πλευρά μας αμφότερα, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, Ευχόμαστε στους αθλητή, Υγεία, Καλή Μαθητική & Αθλητική Πρόοδο. Στους γονείς δε, Ευχόμαστε Υπομονή, Καλή Δύναμη, ενθυμίζοντάς τους να ακολουθούν τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ακαδημίας.

Τέλος Ευχόμαστε ανάλογη σταδιοδρομία στους υπόλοιπους αθλητές των υποδομών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, δουλεύοντας σκληρά, με τις αρχές που τους νουθετούν οι εκπαιδευτές – προπονητές τους και την υποστήριξη των Υπευθύνων θα έχουν αντίστοιχες ευκαιρίες.