Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στον Αχαρναϊκό και ο Μανώλης Λύγκος!

Published

on

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αχαρναϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Μανώλη Λυγκου.

Η ανακοίνωση….

“Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Λύγκο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 38 χρονών (16/4/1984) και αγωνίζεται ως επιθετικός.

 

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με την ομάδα μας διακρίνεται για την έφεση που έχει στο σκοράρισμα καθώς και για την τεράστια εμπειρία που διαθέτει δεδομένου ότι για τουλάχιστον 20 χρόνια αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μετρώντας πολλές επιτυχίες και γεμάτες σεζόν.

 

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του απο τις υποδομές του Ολυμπιακού ενω έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Ακράτητο, Λεβαδειακό, Άγιο Δημήτριο, ΑΕ Μοσχάτου, Βύζαντα Μεγάρων, Λεωνίδιο, Απόλλωνα Σμύρνης, Ασπρόπυργο, Προοδευτική, Αήττητο Σπατων, ΑΟ Γλυφάδας, Κόρινθο 2006, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, Κερατσίνι. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι οι ηγετικές τάσεις που είχε ο Λύγκος στις ομάδες που αγωνίστηκε τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων θα εξακολουθούν να αποτελούν στοιχείο που θα τον χαρακτηρίσουν και στον Αχαρναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ευχόμαστε στο Μανώλη Λύγκο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία”.