Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον ΓΣ Καισαριανής ο Βαγγέλης Πατερίτσας

Published

on

Την απόκτηση του Βαγγέλη Πατερίτσα που αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή ανακοίνωσε ο ΓΣ Καισαριανής.

Αναλυτικά…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
🟡⚫Στην ομάδα μας υπέγραψε ο Βαγγέλης Πατερίτσας🟡⚫

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Καισαριανής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Πατερίτσα.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα γεννήθηκε στις 27/3/1999 (23 χρονών) και μπορεί να καλύψει θέση στην μεσαία γραμμή.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αγία Παρασκευή ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα και Αστέρα Βατώντα.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται στο ρόστερ μας προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σταθούμε στην προσπάθεια που έκανε η διοίκηση μας η οποία κατανοώντας τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας προχώρησε σε αυτή τη μεταγραφική υπέρβαση, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατέκτησε την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ τον τίτλο, ενώ, μετέπειτα στην ειδική διαδικασία των μπαράζ πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά το who is who του Βαγγέλη Πατερίτσα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα των Αθηνών αγωνίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι ωστόσο κατάφερε άμεσα να εξελιχθεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή της Αγίας Παρασκευής συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο.

Οι ιθύνοντες του ΓΣ Καισαριανής παρακολουθώντας λοιπόν τις εξελίξεις προσέλκυσαν αμέσως τον ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από την προηγούμενη ομάδα του, και με συνοπτικές διαδικασίες κατάφεραν να του αποσπάσουν την υπογραφή του, παρά την πίεση που δέχτηκε από διάφορους συλλόγους προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Πατερίτσα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.