Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον ΓΣ το τοπικό ντέρμπι της Ηλιούπολης

Published

on

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο ΓΣ Ηλιούπολης που επικράτησε με 2-0 της Διάνας στο τοπικό ντέρμπι της πόλης και διατήρησε την επαφή με την κορυφή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν σε δυο από τις λίγες ευκαιρίες του ματς  , αντίθετα η Διάνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της αλλά και την αδυναμία της στο σκοράρισμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Γαλάνη ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 26΄ με ωραία ατομική προσπάθεια του Σταύρου που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Καλούδη (1-0)

Στο 28’ η Διάνα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε κόρνερ του Καλλέργη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Μπακογιάννης απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ηλιούπολης , σε λάθος λειτουργία των αμυντικών των φιλοξενούμενων , ο Γκούγκας πλάσαρε τον εξερχόμενο Καλούδη και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 65’ ο Θυμιανός με γυριστό σουτ μετά από φουλ του Φέρτη “κλείδωσε” την νίκη για την ομάδα του πραγματοποιώντας το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Ζήρδα

 

ΓΣ Ηλιούπολης  (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου (90′ Καλαντζής), Μπούτιβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (60′ Κωτσερίδης), Γάγγος, Σόουζα, Γκούγκας (93′ Ρουτάμης), Αγκόλι, Φέρτης (88′ Ορφανός).

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος): Καλούδης, Δάρρας, Π., Καζάκος Α., Δάρρας Α., Μπακογιάννης (65′ Πανίδης), Νίκολι. Καλλέργης, Μπαρδάκης (46′ Μπουραζάς) Κετσετζόγλου, Γκουτσούλας (77′ Αναστασίου), Φάρος.