Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον δρόμο για τον τίτλο ο Χαραυγιακός 2-1 τον Αθηναϊκό

Published

on

Δύσκολη επικράτηση για τον Χαραυγιακό,  που νίκησε 2-1 τον Αθηναϊκό και διατήρησε το πλεονέκτημα της διαφοράς από το Ηράκλειο. Αντίθετα η ομάδα του Βύρωνα αν και πάλεψε το παιχνίδι δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι βαθμολογικά.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που είχε δοκάρι στο 6’ με τον Πλούμη,  άνοιξε το σκορ στο 32’ με σουτ του Σπανού (1-0) και δέχθηκε την ισοφάριση στο 53’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβέντη (1-1). Η λύτρωση για τους πρωτοπόρους ήρθε στο 65’ με  τον Πλούμη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων  να νικά τον Βασιλείου  και να δίνει την νίκη στην ομάδα πραγματοποιώντας το  2-1.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Κουντουρέλη.

Χαραυγιακός ( Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Αναστασόπουλος (69΄Μαραγκουδάκης), Γιαννόπουλος, Κασσιάνος (78’ Καράβος), Σπανός (80’ Μπιρμπίλης), Πλούμης, Κούντου, Οκσίσογλου (62’ Μουρελάτος).

Αθηναϊκός (Κώστας Αρζένης): Μανωλικίδης, Τσολάκος, Βασιλείου, Τζανετής (87’ Ζάχος), Αγγγελόπουλος, Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (68’ Λημνιός), Φατσέας, Λεβέντης (68’ Ομασέρε), Σαμπάνης (46’ Σακελλαρίου).

foto sportifico.gr – Xristos Xostikidis