Connect with us

5ος Όμιλος

Στον Εθνικό Πειραιά ο Μανάλης

Published

on

Με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο επιθετικός Γιώργος Μανάλης. Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε συνάντηση με τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Αναλυτικά, η ανακοινωση: O Εθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μάναλη.Ο 21 χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αετό Κορυδαλλού με τον οποίο την περσινή χρονιά έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά όπου έχασε από τον Εθνικό με τον ίδιο να σκοράρει. Φέτος, ο Μάναλης  σκόραρε 25 γκολ  σε  3028 λεπτά συμμετοχής όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του β ομίλου της Α Πειραιά.
Η ομάδα μας κινήθηκε αστραπιαία για να πραγματοποιήσει την μεταγραφή που ήταν επιθυμία του κόουτς Χατζηαλέξη  και βέβαια είναι δεδομένο  πως ο 21χρονος φορ αποτελεί σπουδαία επένδυση και για το μέλλον..

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ,ο Μάναλης έκανε την παρακάτω  δήλωση:” Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω ότι μπορώ για να πετύχει ο Εθνικός τους στόχους του. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα  και ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες..Τα πολλά λόγια δεν μου άρεσαν ποτέ οπότε το μόνο που μπορώ να πω  είναι ότι θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply