Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Στον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου ο Στέλλας

Το Μπογιάτι έκανε δικό του τον έμπειρο και χαρισματικό μέσο, που διέπρεψε με τη φανέλα του Ελπιδοφόρου

Published

on

Στις 14 του περασμένου Απρίλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου είχε ζήσει ένα πραγματικό… θρίλερ! Ήταν το απόγευμα εκείνης της ημέρας που θα καθόριζε την ομάδα, η οποία θα κατακτούσε την κορυφή στην Α’ κατηγορία της Ανατολικής Αττικής και, συνάμα, την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική δια μέσω μπαράζ! Στον ‘τελικό’ της Ραφήνας με τη Θύελλα οι ‘ερυθρόλευκοι’ κρατούσαν την πρωτιά στα χέρια τους, όμως ένα γκολ του Γεραγωτέλλη μόλις τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, τους ανάγκασε να περιοριστούν σε καταδικαστική ισοβαθμία με τον αντίπαλό τους! Το Μπογιάτι έχασε την ευκαιρία για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, όμως η διοίκησή του φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει εκ νέου την ομάδα που θα εκπληρώσει τον μεγαλεπήβολο στόχο! Κάπως έτσι εξηγείται η χθεσινή ενέργεια με τη μεταγραφή του Γιάννη Στέλλα, του οποίου η αξία είναι αναμφισβήτητη! Ο 30χρονος αμυντικός μέσος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Ελπιδοφόρου, μέχρι την άνοδό του στη Δ’ Εθνική και την ανταγωνιστική παρουσία του σε αυτή κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Απόλλων Αθηνών και ο -τότε- ΠΑΟΚ Γλυφάδας. Νωρίτερα είχε παίξει στον Αχαρναϊκό, ενώ την περσινή σεζόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα Γλυκά Νερά, που δεν κατόρθωσαν να κάνουν κάτι καλό στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

 

Πήρε και Ιωσήπου!

Εκτός του Στέλλα, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου απέκτησε και τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Μηνά Ιωσήπου, που πέρσι έπαιζε στον Ηλυσιακό. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έχει να επιδείξει θητεία σε ΑΕΛ Καλλονής, Αιγάλεω, Μελίσσια και Ακράτητο. Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός περιφερειακού επιθετικού.

Σε άλλα νέα του σωματείου, επανιδρύεται ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, με την παλαιά ονομασία του ”Μπογιάτι Σίτι”, ενώ έχουν βρεθεί και τα γραφεία που θα τον στεγάσουν.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply