Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στον Πανιώνιο Κερατσινίου ο Βουτσινάς

Published

on

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε, την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Βουτσινά!
Ο Δημήτρης Βουτσινάς είναι ευρύτερα γνωστός στο κοινό του Πειραϊκού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου για τις ικανότητες και την πολυετή πορεία του!
Η διοίκηση του Πανιωνίου ως γνωστόν δεν εχει κάνει ποτέ βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά αυτή η πρόσληψη κάνει βροντερό κρότο από μόνη της!!!
Βοηθός του κ. Βουτσινά θα είναι ο κ. Τάσος Τερεζάκης που πέρσι για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθισε στο πάγκο της ομάδας μας, μαζί με τον Γιάννη Μαντζουράνη σαν τεχνικό δίδυμο. Άμεσα όλο το τεχνικό επιτελείο ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι!
Η ομάδα θα κοιτάξει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρσι ώστε να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν ταχύτερη παραμονή της στην κατηγορία, αλλά και την χρησιμοποίηση περισσότερων παιδιών από την ακαδημία της. Ευχόμαστε σιδεροκέφαλοι στον Δημήτρη, στον Τάσο και υγεία σε όλους στην ομάδα! Τέλος ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλο τον Πειραιά!!!