Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον ΠΑΟ Ρουφ το πρώτο ντέρμπι, 1-0 την Ηλιούπολη

Published

on

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στον 2ο όμιλο ανήκει στο Ρουφ. Η “Αούστρια” πήρε μεγάλη και σπουδαία νίκη ταυτόχρονα αφού επικράτησε με 1-0 της Ηλιούπολης.

Η νίκη αυτή διατήρησε τους “κόκκινους στην κορυφή έχοντας το απόλυτα μαζί με τη Διάνα και τους Τράχωνες ενώ ο Ήλιος που έδειξε καλό πρόσωπο παρέμεινε στους 9 πόντους.

Το ματς έγινε σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια με κόσμο και από τις δυο ομάδες να δίνει το παρών και να δημιουργεί με εντυπωσιακή για τα δεδομένα του τοπικού ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι τόσο η Ηλιούπολη όσο και ο ΠΑΟ Ρουφ δεν ανήκουν στο τοπικό.

Όσον αφορά το α’ μέρος, ο ΠΑΟ Ρουφ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας μια καλή στιγμή στο 26′ με σουτ του Ζευκιλλή.

Στην επανάληψη, η Ηλιούπολη ισορρόπησε και έδειξε διάθεση να παίξει, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα στο 63′ όταν ο Γκούγκας με σουτ είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ορφανού κατέληξε στα πόδια του Κουνάδη.

Καλή στιγμή είχαν και Γκούγκας, Ορφανός που δεν πρόλαβαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Αλσίνιο Σόουζα.

Στο 76′ μετά από λάθος που έγινε, ο Επιτροπάκης κέρδισε πέναλτι με τον Δανασή να ευστοχεί γράφοντας το 1-0. Στο 93′ αποβλήθηκε ο Σαλαπάτας με δεύτερη κίτρινη.

Καλή η διαιτησία των Ευαγγέλου, Ακρίβου και Σαμοΐλη.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κουνάδης, Βενάρδος (46’ λ.τ. Τύρπος), Τομπουλίδης, Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τετέι (65’ Επιτροπάκης), Μπένα, Ρούπι (89’ Τριανταφύλλου), Ζευκιλής (56’ Λελούδας), Δανασής.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τυκταπανίδης, Καλαντζής, Μπουτίβας (74’ Αγκόλι), Ρέχο, Αγοραστός, Γεωργιάδης (79’ Θυμιανός), Γάγγος, Τάντος, Γκούγκας, Σαλαπάτας, Σταύρου (58’ Ορφανός).